• /

    آموزش زبان انگلیسی مهرستان

  • /

    آموزش زبان انگلیسی مهرستان

  • /

    آموزش زبان انگلیسی مهرستان

  • /

    آموزش زبان انگلیسی مهرستان

  • /

    آموزش زبان انگلیسی مهرستان

تقویت زبان با خواندن . . . چطور با خواندن، انگلیسی خود را تقویت کنیم؟

تقویت زبان با خواندن . . . چطور با خواندن، انگلیسی خود را تقویت کنیم؟

 

تماشای فیلم‌های زبان اصلی به شما کمک می‌کند تا هم مهارت خود را در مکالمه انگلیسی افزایش بدهید و هم لغات غیر رسمی (محاوره‌ای) را فرا بگیرید. علاوه بر اینها، یک دیکشنری خوب به شما ورودی بسیار خوبی در غالب جملات نمونه ارائه می‌دهد. با خواندن این جملات شما می‌آموزید که چگونه از یک لغت استفاده کنید.

 سریع خوانی:

معمولاً افراد هنگام مطالعه‌ی یک متن (مثلاً یک روزنامه) سعی می‌کنند با حداقل تلاش و حداکثر سرعت به مضمون اصلی مطلب پی ببرند. شاید بتوان این استراتژی را «سریع خوانی» نامید. در این استراتژی مغز تلاش می‌کند تا جای ممکن کلمات کمتری را بخواند و تنها کسری از ثانیه روی هر کلمه توقف می‌کند. ممکن است زبان‌آموزان نیز این استراتژی را برای خواندن متون انگلیسی بکار بگیرند.

حال باید دید این استراتژی (سریع خوانی) چه ویژگیهایی دارد:

کلمات گرامری از قبیل حروف اضافه و حروف تعریف دیده نمی‌شوند. چشم تنها روی کلماتی از قبیل اسمها، فعلها، صفات و قیدهای اصلی توقف می‌کند.وجوه کلمه دیده نمی‌شود (مانند قسمت دوم یا سوم بودن یک فعل).به املای دقیق کلمه دقت نمی‌شود. دانسته شده است که مغز  کل کلمه را از روی شکل آن تشخیص می‌دهد و آن را بصورت حرف به حرف تجزیه و تحلیل نمی‌کند.به کلمات مشکلی که برای درک معنی کلمه ضروری نیستند توجه نمی‌شود (برای صرفه جویی در وقت به دیکشنری مراجعه نمی‌شود).

البته «سریع خوانی» روش بسیار خوبی برای صرفه‌جویی در وقت است. اما مشکل اینجاست که شما برای درک یک مطلب به کلمات گرامری خیلی نیاز ندارید، اما برای ساختن یک متن یا مطلب (هنگام نوشتن یا صحبت کردن) به آنها نیاز دارید. بنابراین اگر به چیزهایی مانند حروف تعریف و حروف اضافه دقت نکنید، نخواهید توانست آنها را به درستی در جملات خودتان بکار گیرید.

به همین دلیل بعضی از زبان‌آموزان یک کتاب 300 صفحه‌ای را تمام می‌کنند و همچنان با گرامر نسبتاً پایه‌ای هم مشکل داشته باشند. و باز به همین دلیل است که حروف اضافه و حروف تعریف جزو سخت‌ترین قسمتهای آموزش زبان انگلیسی محسوب می‌شوند. توصیه‌ای که در اینجا به زبان‌آموزان می‌شود این است که اگر می‌خواهید مهارتهای خروجی (=نوشتن و مکالمه) خود را افزایش دهید، باید به خودتان یاد بدهید که به کلمات گرامری توجه کنید.

 

چگونه بخوانیم؟

در اینجا چند نکته‌ی جالب و مهم برای مطالعه‌ی متن‌های انگلیسی به زبان‌آموزان توصیه می‌شود:

1- هنگام برخورد با یک چیز جالب توجه (و نه واضح) توقف کنید: مثلاً یک کلمه‌ی جدید، نحوه‌ی کاربرد یک کلمه، یک ساختار گرامری، یک حرف اضافه، یک حرف تعریف، ترتیب لغات و …. کمی وقت بگذارید و فکر کنید که چرا مثلاً در یک جمله‌ی خاص از حرف اضافه‌یat به جای on استفاده شده است و یا چرا از زمان حال کامل استفاده شده است در حالیکه شما انتظار گذشته‌ی ساده را داشتید.

2- اگر در جمله‌ای عبارت مفیدی وجود دارد، از خودتان بپرسید: آیا خودم می‌توانم یک عبارت مشابه بسازم؟آیا می‌توانید مثلاً حروف اضافه، حروف تعریف و زمانهای صحیح را بکار ببرید؟ اگر مطمئن نیستید، سعی کنید یک عبارت مشابه را با صدای بلند و یا در ذهنتان بگویید. هدف این است که آن عبارت را در ذهنتان نگه دارید.

 

3- هر جا لازم است (و یا اگر صرفاً دوست دارید)، از دیکشنری استفاده کنید تا به تعاریف کلمات و نیز به جملات نمونه‌ی بیشتری دست پیدا کنید. (معرفی دیکشنری)

4- جملات و عبارتهای مفید و کاربردی را در دفتر یادداشت خود (و یا در نرم‌افزارهایی مانند Super memo) وارد کنید. بدین ترتیب اطمینان خواهید یافت که در آینده باز هم آنها را مرور خواهید کرد.

اگر دوست ندارید هنگام خواندن توقف کنید (تا مثلاً یک کلمه را در دیکشنری جستجو کنید)، می‌توانید زیر جملات جالب و مفید خط بکشید تا بعداً به آنها رسیدگی کنید.

نکته‌ی مهم دیگری که باید به آنها توجه کنید این است که شما مجبور نیستید که همیشه از استراتژی بالا استفاده کنید. خواندن به این روش نسبتاً خسته کننده است، بنابراین اگر بعد از یک مطالعه‌ی طولانی خسته هستید، این روش را به کار نبرید. همچنین برای هر جمله به یک اندازه وقت صرف نکنید. در بسیاری از جملات، عبارتها و ساختارهایی که برای جمله‌سازی شما مفید باشند وجود ندارد.

  هر کس که می‌خواهد صحبت کند باید بنویسد! 

آموختن زبان‌های خارجی همیشه آسان نیست. سخن گفتن برای اغلب دانشجویان رشته زبان به‌ویژه در آغاز دشوار است. بسیاری از آنها جرأت گفتن جملات به زبان جدید را ندارند. آنها از اشتباه کردن بیش از حد در هراس هستند. برای چنین دانش‌آموزانی، نوشتن می‌تواند یک راه‌حل باشد. کسی که می‌خواهد صحبت کردن را خوب بیاموزد باید تا حدّ ممکن بنویسد! نوشتن به ما برای پذیرش یک زبان جدید کمک می‌کند. دلایل زیادی برای این امر وجود دارد. نوشتن با صحبت کردن متفاوت است و فرایند بسیار پیچیده‌تری دارد. هنگام نوشتن، ما زمان بیشتری را صرف انتخاب کلمات می‌کنیم. برای انجام این کار، مغز ما با زبان جدید به‌شدّت کار می‌کند. ما نیز در هنگام نوشتن بسیار راحت‌تر هستیم. هیچ کس انتظار پاسخی از ما ندارد. بنابراین، ما ترس از زبان را به آهستگی از دست می‌دهیم. علاوه بر این، نوشتن خلاقیّت را افزایش می‌دهد. ما احساس آزادی بیشتری داریم و با زبان جدید بیشتر بازی می‌کنیم. نوشتن هم‌چنین به ما وقت بیشتری از صحبت کردن می‌دهد و حافظه ما را تقویّت می‌کند! اما بزرگ‌ترین مزیت نوشتن غیرشخصی بودن آن است. بدین معنی که، ما از نزدیک می‌توانیم نتیجه بیان خود را ببینیم. ما همه چیز را به‌وضوح در مقابل خود می‌بینیم. به این ترتیب ما می‌توانیم در جریان نوشتن اشتباهات خود را رفع کنیم و نکات تازه بیاموزیم. مطلبی که شما به زبان جدید می‌نویسید از لحاظ نظری اهمیّت ندارد. مهم تنظیم کردن جملات نوشته شده به‌طور منظم است.

| | نظرات | | ( ۷ )

عرفان از نیشابور

مطلب خوب و عال بود

در کل خوب بود بنظرم 

من یک سوال دارم و اینکه آیا شما بصورت آنلاین زبان را آموزش می دهید اگر قبول کنید من آماده ام تا شاگردتون بشم .سپاسگزارم عرفان از نیشابور

سلام
خوشحالیم از رضایت شما
درمورد سوالتون بگم فعلا قصدشو ندارم . . .
آموزش و پروژه برنامه نویسی
سلام رنگ هایی که استفاده شده در قالب به هیچ عنوان استاندارد نمی باشد. به شما پیشنهاد میکنم رنگ قالب های دیگر و بیشتر دقت بکنید تا الگو سازی بکنید یا طرز استفاده رنگ در قالب سایت و مطالعه بفرمایید.

نک لود صفحه و نمایش محتوا هم خوب نیست.
سلام

تشکر از شما بابت اطلاع رسانی
آموزش و پروژه برنامه نویسی
سلام انتخاب رنگ مناسب برای قالب باعث جذب مخاطب بیشتر وبلاگ میشه. مثلا رنگ آبی بک گراند خیلی آبی است و چشم و اذیت میکنه. انتخاب رنگ یا کد رنگ قالب تون و تغییر بدید.
سلام از دکمه های هدر برای تغییر رنگ بک گراند استفاده کنید  . . . پنج رنگ دیگر اضافه شده است.
بدک نبود
ممنون بابت اعلام نظرتون . . . امیدواریم مفید واقع شود . . .
حبیب عزیزی
اگه دوست داشتین به وب منم سر بزنید
سلام
بسیار خوب . . .
خیلی عالی بود
داوود چاریزهی
پایه یازدهم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
برو بالا